Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Young Buck-ról

2008.01.07

David Darnell Brown (ismertebb nevén Young Buck, USA, Tennessee, Nashville, 1981. március 15.) amerikai rapper. 12 évesen kezdett el rappelni, majd 14 éves korában már stúdióban dolgozott, mellette az utcán drogdílerkedéssel foglalkozott. Az idősebb dílerek nevezték el Young Bucknak, mivel korán kezdte el a kábítószerekkel való kereskedést. 16 évesen a híres déli rapper Baby, eredeti nevén Brian Williams meghívta egy freestyle versenyre ahol hamar kiderült a fiatal David óriási tehetsége.

G-Unit

Mikor a Cash Money előadói New Yorkba látogattak a G-Unit meghívta Young Buck-ot és stúdióban hallgatták meg a rappert. Miután 50 Cent leszerződött az Aftermath Entertainment-hez Young Buck a banda tagja lett. 50 Cent és Young Buck első közös száma a Get Rich Or Die Tryin' albumán található Blood Hound címmel. Nemsokkal ezután már a G-UnitBeg For Mercy című albumán is szerepelt ami 2x-es platina lemez lett.

Vibe Awards 2004

2004 November 15-én a Vibe Awards díjkiosztóján Dr. Dre életműdíj átadása előtt Jimmy James Johnson sértő megjegyzéseket tett a producerre. Mielőtt Dre a színpadra ért volna a díj átvétele előtt Johnson nekirontott és elkezdte ütni a rappert. Nemsokkal ezután heves dulakodás tört ki. A verekedés közben Young Buck egy késsel többször hason szúrta Johnsont akit súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak. A Santa Monica-i rendőrség Young Buck-ot 500.000 $ óvadék ellenében szabadlábra helyezte.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.