Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Young Buck élete

2008.01.06

Manapság ez egy rappernek kemény kint itt. Lírikusnak lenni nem elég. Te a teljes csomag hosszában levő gyártmányhoz. Neked a résznek kell tűnnöd, játszanod kell a részt, és a rész kell lenned. A lányoknak szeretetre, amit neked és a fickóknak akarniuk kell, te kell lenned. Neked kell lenniük azoknak a csavargódnak, energiádnak, hozzáállásodnak és tehetségednek minden egyesült a tökéletes csomagba hogy érje el, hogy a mai rap főszerepben játsszon. És az pontosan az, hogy Young Buck G-Unit's Southern katona mit hoz a hip-hop világnak.

Két év volt, mióta Buck leejtette az összezúzásdebütálását Straight Outta Cashville de a Tennessee-i titán tartotta magát tárgyhoz tartozó ütéssel láss vendégül megjelenéseket és mixtapeseket* bőven. Most gyorsító áttétel a második albumáért, az sok, amire számítottak és megfelelően elneveztek, Buck a World , Young Buck van több mint készült népeket mutatni ő mi ők minden várt.
http://www.mtv.com/shared/media/images/artist/y/young_buck/az_official/281x211.jpg 

Young Buck 25 évvel ezelőtt született David Brown volt Nashville-ben, TN volt. Keményen felnőtt miközben az egyetlen anyjával, nővérével és unokatestvéreivel élt Nashville-ben, szinkronizálta Cashville-t, tíz-egy-Key. 14-nél fiatal David elmenekült annak az utcáiba, hogy Cashville gyógyszereket adott el hogy maradjon életben. Ugyanakkor elkezdett egy új hobbit: miközben kopog, melyik lett jelentős fókusz hamarosan a fiatal csalóban van élet. A Nashville hip-hop színhely éppen elkezdett bugyborékolni és Buck ennek egy része akart lenni.

1997 által, aminek Buck fogta az akkor növekvő és végső erőmű figyelmét, Cash Money Records. Az új-a kocsiemelő a következő négy évben költött-és- Cash Moneyval azelőtt a címkével egyenesbe állítani legnagyobb csillag, fiatalkorú, az, aki ugrott, szállított hogy építse a saját vállalatát, UTP Records.

A dollár hozzákapcsolta UTP-t az úthoz és azzal töltött 2001-et, hogy csikorgott országok közötti. Egy látogatás New York City UTP-nél Sha Money XL-lel és 50-nel vett fel Cent, egy helyi rapper, ki alkotott éppen egy magának való zümmögés és a G-Unit legénysége. Fif egy szeretetet vitt el a fiatal dollárnak és 2002-ig Buck G-Unit/Interscope Recordsba volt aláírva. Hamarosan miután G-Unit kibocsátotta a legénység dupla platináját Beg For Mercy album, amit jellemzett Buck Southern pengéséből és laza de agresszív áramlásából sok miközben segített csinálni Cashville-t, legjobb egy hivatalos hip-hop szerelvény.

2004-ben, aminek Buck leejtette a platina-pluszt, ami egy évtizeddel később eladja Straight Outta Cashville-t, először felvette a mikrofont. Engem megáldottak hogy kapjam azt a sikert, amit feltettem arra az albumra, mondja a rapper. Ez igazán jó anyag volt, de ez nem a legjobb Buck anyag volt.

Melyik hozza Young Buckot a második erőfeszítésének. " Dollár a World annak az útnak egy ábrázolása, amit érzek, és ez összeilleszti azoknak a rekordoknak az azonosságát, amik illesztik az albumomat, és ez a muthafuckinom* egy előléptetése én, Buck magyaráz. És Buck a Worldöt petárdákkal halmozzák el tudják látni az első hajadonnal a Jazze Pha termelte I Know You Wantet én. A másik szavatolt ütések tartalmazzák Hold Ont 50-nel Cent és te nem vagytok Going Nowhere mindkettő Dr. Dre által termett. Ott van valamint négy király Jazze Pha és jellemező Young Jeezy, T.I. és Pimp C által termett és én nem vagyok Fucking With You egy Hi-Tek ütéssel és versekkel Snoop Doggból és Trick Daddyből. Olyan Eminem illesztések, amiket a projekt egy rekorddal hívott Murdernek, Murder. Szintén megjelenő a LP-n vannak művészek Trey Songs, Lyfe, Bun B, 8 a Ball & MJG, az egész G-Unit család, és 615, Buck csoportja, amit a művészek alkottak, Lil Murder, D-Tay, és hi-C és elnevezett a Nashville területi kód után. Kaptam a saját címkémet Cashville Records és a játékot hozom másik művészeknek, Buck magyaráz.100 százaléka minden mögött én tevő vagyok.

Bár Buck nem bocsátott ki egy albumot az elmúlt két évben, nem unatkozott. Ő elfoglalt cselszövés és tervezés volt. Várom azt, hogy sikerem legyen a Buck The World-del, és onnan kaptam filmszövegkönyveket és mindent a vonalban, mondja az MC. Sikerült művésszé felnőnöd. Odaértél reinventhöz*() magad minden alkalommal kijössz. Nem hiszek az ugyanannál a téren való tartózkodásban. Hiszek abban, hogy jobbá válok. A nap végén legyen nem túl sok változásod életig. Még mindig felébredek és dohányzom egy tompa azelőtt eszem.Úgy beszélt,mint egy igaz rap-csillag.
http://images.amazon.com/images/P/B0002IQHBQ.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.