Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Snopp Dogg üzeni hogy jön

2008.03.01

Snoop Dogg üzeni, hogy jön!

A világ egyik legismertebb hiphop előadója július 12-én tiszteletét teszi nálunk, ezzel is bepótolva az elmaradt áprilisi fellépését. A rapper videóüzenetet is küldött a magyar rajongóknak. A Viva Snoop Dogg nappal felel.

Snoop Dogg sokkal több, mint néhány platinaszínű bejegyzés a Billboard R&B és hiphop listáin. Harminchat éves korára az amerikai szórakoztatóiparban szinte minden dimenziót meghódított már, filmezett, pornót rendezett, futball-ligát szervezett, és ráadásként félévente kiad egy raplemezt a haverjaival, a haverjairól.

Nyolc szólóalbummal a háta mögött is, igazi megszállottként dolgozik: nincs olyan művész, aki ne szeretné bevonni Snoop Dogg sármos, karizmatikus karakterét a produkciójába. Megközelítőleg száz egyéb lemezen szerepel a sajátjain kívül. Snoop rap-stílusa teljesen egyedi: visszafogott, szinte motyogó előadásmódja, finomkodó, humoros, remekül ritmizált, választékos, de elegendően maszkulin stílusa minden zenei közegben domináns. Megjelenésre is extravagáns jelenség óriási hajával, vékony, hosszúkás fejével és méteres végtagjaival, laza, de nagyon tudatosan stylingolt öltözködésével.

Budapesten július 12-én The Blue Carpet Treatment címet viselő friss lemezanyagát mutatja be elsősorban, de számíthatunk olyan legendás klasszikusokra is, mint a Who Am I (What’s My Name)?, Nuttin But a G Thang, Still Dre, Gin & Juice, B. Please, Signs, Lay Low és a Doggy Dogg World.

Nézd a Vivát, nyerj jegyet!

A hiphop kultikus alakjának a tiszteletére hazánk egyetlen zenecsatornája Snoop Dogg napot szerkeszt július 7-ére. A zenecsatornán ezúttal egy egész napon keresztül figyelemmel kísérhetjük a zenész karrierjét, és annak minden egyes részletét: megnézhetjük a nyugati part királyának összes klipjét, interjúkat, és a szerencsések megnyerhetik a hiphop királyának legújabb lemezét. A CD mellett természetesen jegyet is lehet nyerni a 12-i Syma Csarnok beli koncertre.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

IMÁDOM

(Snoop Dogg rajongó, 2008.03.02 12:33)

Imádom Snoop Doggot!Imádom ezt az oldalt és mindent ami a Rapper kapcsolatos!AZ OLDAL TÉNYLEG NAGYON KIRÁLY!