Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Snoop Dogg megin bajba

2008.03.01
Snoop Dogg ismét bajban
 
  Snoop Dogg-ot európai turnéja első napján elkapták a rendőrök Stockholmban, mert drogot találtak az autójában. A rapper és barátnője épp a Globe Arénából tartottak hazafelé autóval, amikor a svéd rendőrök megállították őket, és átvizsgálták a járművet, aminek eredményeként többféle kábítószer került elő.
 
Snoop Dogg európai turnéja első koncertjén P. Diddyvel közösen lépett fel Stockholmban március 11-én. A bemutató után Snoop Dogg - eredeti nevén Calvin Broadus - és barátnője autóval indultak haza a Globe Arénából, de a rend őrei megállították őket. Matt Brannlund szóvivő elmondta: azért ellenőrizték a járművet is, mert úgy tűnt, hogy a rapper és barátnője kábítószeres befolyás alatt állnak.

A tüzetes vizsgálat eredményeként kis mennyiségű narkotikum került elő az autóból, ezért a rappert bekísérték a rendőrkapitányságra, ahol több drogtesztet is elvégeztek rajta. „Elvégeztünk rajta néhány vizsgálatot, aztán hazaengedtük. Két vagy három héten belül tudni fogjuk, ha használt valami kábítószert.” – tette hozzá a rendőrségi szóvivő.

Snoop többször is összetűzésbe került már a hatóságokkal, testi sértés, illegális fegyverbirtoklás is szerepelnek a listán. Eddig minden esetben sikerült tisztáznia magát a vádak alól. Ha a mostani drogteszt eredményei pozitívak lesznek, akkor nem ússza meg, kemény büntetésre számíthat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.