Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Snoop Dogg és Beckham

2008.03.01

Snoop Dogg  rapre tanítja Beckham gyerekeit

Snoop Dogg gyerekeivel gyakorol David Beckham. A Los Angeles Galaxy angol labdarúgója elfogadta barátja felkérését és a futball alapjaival ismerteti meg a srácokat.

Sokan talán csodálkoznak azon, hogy lehet az, hogy David Beckham és a hírhedt Snoop Dogg olyan jó barátok. A szőke angol labdarúgó és az amerikai rapper teljesen más világban nőtt fel, más kultúrát, más életstílust hoztak magukkal, mégis furcsa módon már a 90-es évektől jóban vannak.

A barátság csak szorosabb lett, mióta Beckhamék az Egyesült Államokba költöztek. Snoop Dogg most különös dolgot kért a futballistától: tanítsa meg a futball alapjaira a gyerekeit. Mivel David amúgy is tervezi egy futball-akadémia létrehozását, ráadásul a Los Angeles Galaxy nem jutott a playoffba, így sok szabadideje van, elvállalta az edzői feladatokat.

„Megkértem, hogy foglalkozzon egy kicsit a fiaimmal, hiszen ő az egyetlen, aki képes bárkivel megszerettetni a sportot. Nagyon jól érezték magukat együtt, remélem még lesz folytatása a tanításnak” – mondta el Snoop, aki cserébe a rap alapjaira oktatja Beckham gyerkőceit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.