Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dr. Dre és Snoop Dogg

2008.03.01

Mihelyst kipihentük a farsangi bál okozta másnapos állapotot, reggel a homályos tekintetünk a naptárra téved, és közönyösen vesszük tudomásul, hogy már márciust írunk, egy homályos emlék kezd körvonalazódni elménkben -Valamit elfelejtettünk?- ….Pontosan!! Ebben a hónapban jelenik meg a hip-hop és a rap két apostolának Dr. Dre-nek és Snoop Doggnak a besztof albuma. Kávé, vajaskenyér és irány a lemezbolt!

 
Dr Dre: Greatest Hits 2 – The Next Episode
Dre munkásságát be sem kell mutatni. A „west coast”-i szájzenész rengeteg slágerrel büszkélkedhet, számai nem egyszer díszelegtek a listák élén. Produceri munkásságának köszönhetően a rapszakma mára olyan nevekkel lett gazdagabb, mint például Eminem (akivel mellesleg nem egyszer összeültek egy-egy közös produkció erejéig, ld.: az agybeteg South Park rajzfilm ihlette, Timmy címet viselő elmés szám). A válogatás albumra felkerült az összes nagy alkotás mint a „Natural Born Killaz”, „Dre’s Beat” vagy a „Nuthin But A „G” Thang”, együtt rappel többek között Snoop Doggal, Ice Cube-bal és Kurupttal is.

Snoop Dogg – Very Best Of
A porcelámkörmökkel felvértezett Snoop Dogg (alias: Calvin Broadus), ugyancsak nem kevés elismerést tudhat magáénak, tekinve hogy már a debütáló albuma, a Doggystyle elnyerte a Billboard első helyezését. A menedzsernek nevezett öltönyös figurák valószínűleg a művész botrányoktól tarkított imidzsét próbálják most fényesebbre csiszolni, hogy egy albumba sűrítik munkásságának gyöngyszemeit.
A korongon közreműködik 2Pac, Kurupt és Warren G is, viszont nagy sajnálatunkra lemaradt róla a „50 cent”-tel közös duett.

A neveket olvasva ne ijedjünk meg. A belterjesség ezúttal nem megy a minőség rovására. Kétségkívül a két albumon az elmúlt évek legnagyobb rapslágerei hallhatók, így a bőnadrágos tesóknak kihagyhatatlan példányok.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szasztok tesvéreim

(Gengszter, 2008.03.04 22:38)

Snoop4ever