Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jay-z a leggazdagabb rapper

2008.01.05
A Forbes magazin évről-évre közzéteszi a szórakoztatóipar leggazdagabbjainak listáját. Idén a rapszcénában Jay-Z vezeti a mezőnyt toronymagasan, hiszen csak 2006-ban 34 millió dollárt, azaz csaknem hat és félmilliárd Ft-ot keresett... Utánajártunk, mivel.
A rappernek (kinek polgári neve egyébként Shawn Carter) valószínűleg nem nagyon lesznek anyagi gondjai a következő 4-5 ezer évben, hiszen csak tavaly 34 millió dollár vándorolt a bankszámlájára. Ennek az összegnek a nagy részét természetesen Jay legutóbbi albuma, a több mint kétmillió példányban elkelt Kingdom Come teszi ki, meg persze a tiszteletdíj, amit a rapmogul a Def Jem elnökeként havonta zsebrevág.

De persze máshonnan is bőségesen dől a lé: Jay-Z ugyanis társtulajdonosa New Jersey egyik legjobb kosárlabdacsapatának, a Nets-nek, jelentős részesedése van a Budweiser sört gyártó egyik anyacégben, valamint a General Motorsban és a Hewlett Packardban is.

A Forbes listáján 50 Cent végzett a második helyen, Ő tavaly 32 millió dollárt káromkodott össze, mögötte P.Diddy, Timbaland és Dr.Dre végzett
.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.