Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


50cent és Kanye West élőadásban csapott össze

2008.01.05

 A két rapper hónapok óta anyázza egymást a médián keresztül, az egyik tévétársaságnak pedig végre eszébe jutott, hogy összeeressze őket egy élő tévéshowban - ráadásul éppen szeptember 11-én, amikor mindketten új albummal jönnek ki.

Új fejezetéhez érkezett Fifty és Kanye párharca. Mindketten szeptember 11-én dobják piacra új lemezüket, amit ügyesen promóznak egymás folyamatos nyilvános pocskondiázásával. A lejáratókampány csúcspontja egy élő tévévita lesz jövő héten a BET kábelcsatornán.
Láttunk már olyat, hogy két rapsztár agyba-főbe ócsárolta a másikat tévé-és rádióinterjúkban, erre néhány éve éppen 50 Cent és The Game között került sor. Fifty akkor a lemezeladási adatokkal magasan verte vetélytársát, így most Kanye Westnek is csúnyán nekirontott.
A rapper ráadásul tett egy elég meggondolatlan kijelentést is, miszerint ha új korongja alulmarad Kanye albumával szemben, visszavonul. Az viszont köztudott, hogy Amerikában a rap-szcénában senki nem adott még el annyi lemezt, mint Kanye West barátunk...
Szóval a helyzet egyre izgalmasabb, ezzel pedig az amerikai BET kábeltévé is tisztában van: a csatorna szeptember 11-én élő tévévitán látja vendégül a két rappert. A botrány garantált, ezzel együtt pedig a nézettség is
.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.