Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jimmy Jones

2008.03.07
Jimmy Jones
 
Jim Jones aka the Capo a Koch gondozásában újra meg jelentetti korábbi "Harlem's American Gangster" című lemezét amely a Koch gondozásában jön majd ki.Dame Dash cimborájával és ez egész Byrdgang-el karöltve jön ki ez a lemez amely méltán Harlem,NY büszkesége lehet a későbbiekben.
Korábban kijött már ez a lemez kisebb terjesztéssel azonban most komolyabb hangvételt kap majd a terjesztés.Új köntösbe öltözik például a "Rockefeller Laws" című track is.
Jones a következőket mondja erről az új project-ről: "Néhány ember csinál filmzenéket Harlem-ről, Mi pedig Harlem utcáinak csináljuk a filmzenéket amely hűen bemutatja azt akik Mi vagyunk.A Hustler-ek azok az emberek akik a legjobban szárnyalnak napjainkban és a világ szeme rájuk irányul!"Jimmy-ről tudni illik, hogy például tavalyi óriási slágere a "We Fly High"-ból 3.5 millió darab kelt el csengőhang formában ami nem kis teljesítmény és ez a szám sokáig vezette is ezt a "ringtones" versenyt. Albuma pedig a "Husler's P.O.M.E. (Product of my Environment)" igen sikeresen szerepelt az amerikai lemez piacon hiszen függetlenként(indie) 489,000 db kelt el belőle csak az USA-ban, világszerte pedig 739,000 db!!!!Ezek óriási számok független mivoltát tekintve!
Február 19.-én jelenik meg az új album amelyből az első nóta a "Love Me No More" lesz és a klipp terve is már megszületett Jim Jones fejében amelyet mint anno a "We Fly High"-ot szintén mint társrendező fog készíteni!
Új albumáról pedig annyit tudni még most, hogy a nyáron jön ki a Columbia/Koch gondozásában.
Ya dig?!:-)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.