Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eminem

2008.01.05

 Kevesen tudják, de Eminem tavaly olyan mély magánéleti válságba került, hogy egy öngyilkossági kísérletet is elkövetett - szerencsére sikertelenül.

A világ leghíresebb rappere végre összeszedte magát és elkezdett dolgozni új albumán.
A detroiti rapper Amerika legjobb hip-hop rádiójában, a HOT 97-ben árulta el, hogy hosszú hónapok óta dolgozik új albumán.
"Folyamatosan a stúdióban vagyok. A munka most nagyon jólesik, teljesen feltöltődtem energiával. Volt idő, amikor semmi kedvem nem volt a dalaimmal foglalkozni, inkább saját magammal törődtem. Most a helyzet a visszájára fordult: minden időmet az új lemeznek szentelem" - mondta Eminem.
A korong megjelenési dátuma egyelőre még ismeretlen. A rádiós interjúban Marshall feltűnően gyakran használta a "Tomorrow" szót, amit a HOT97 dj-je szóvá is tett. Eminem azonban nem erősítette meg, hogy ezzel a váratlan, nagyon közeli megjelenésre utal-e, vagy a lemez - esetleg az első single - címére.
A rádióshow-ban természetesen 50 Cent és Kanye West párharcáról is szó esett. Eminem - mily meglepő - Fiftynek szurkol, akit ugye annak idején Ő fedezett fel, viszont Kanye albumáról is meglepően pozitívan nyilatkozott. A pénteki lemezeladási adatok alapján Kanye West Graduation című korongja már átlépte a 700.000-es határt, míg 50 Cent új albumára, a Curtisre eddig csak 550.000 vásárló volt kíváncsi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.