Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eminem nyomul

2008.03.05
Eminem nyomul
 
  Október 28-án a New York-i Roseland bálteremben kerül sor a 'Shady Nemzeti Konferenciára'. Két érdekessége is van az eseménynek: az egyik, hogy Eminem is visszaigazolta részvételét, a másik, hogy ezen a napon debütál a Sirius Satellite Radio Shade 45 nevű új, cenzúrázatlan hip-hop rádióadója.
 
A Shade 45, melynek producerei: Eminem, Shady Records és az Interscope Records, élőben közvetíti az egész eseményt. A szervezők azt is hozzátették, hogy a bejáratnál vörös szőnyeg várja Eminemet és a média jeles képviselőit. Az összejövetel egyben remek alkalom Eminem november 15-én megjelenő Encore c. albumának promótálására is. A Shade 45 rádióadó playlistje egyelőre titok, de annyit biztosan tudunk, hogy kevéssé ismert rappereknek is bemutatkozást biztosít. Az énekes Maximum Eminem címmel október végén egy interjú CD-t is piacra dob, de kizárólag amerikai és angliai terjesztéssel

Eminem Encore c. albuma november 15-én jelenik meg, a sikervárományos „Just Lose It” első kislemezdal november 8-án kerül a boltokba.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csongrád

(szx man, 2010.01.20 16:09)

Jó az oldal haver ! Magyart hallgas the galery nagyon eredeti nézd meg ! csá www.the galery.eodal.hu