Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eminem nem hagyja magát

2008.03.02
Eminem visszavág
 
  Eminem végleg megelégelte a konkurens rapperek által, a "The Source" magazin hasábjain ellene indított lejárató kampányt és hamarosan egy freestyle számmal vág vissza ellenségeinek, kicsit sem kímélve őket.
 
Mint ismeretes, Eminem ellen hónapok óta folytat ádáz támadást egy konkurens rapper csapat a tulajdonukban lévő "The Source" magazin hasábjain, akik Eminemet egy régi dallal zsarolják, amelyben rasszista kifejezésekkel illette a színesbőrűeket. A dal hosszas huza-vona után végülis most januárban megjelenhetett, igaz rövidített formában, hiába próbálták Eminem ügyvédjei megakadályozni a dal kiadását.

Eminem a sok magyarázkodás után úgy döntött, hogy válaszul egy dallal rukkol elő, amelyben kimondja a véleményét Dave Mays-ről és Ray Benzino-ról. A "The Invasion Part Three: Countdown to Armageddon" című anyagon, amely egy másik rap magazin, az "XXL" márciusi számában kerül kiadásra freestyle-ban vág vissza ellenségeinek, egy kicsit sem kímélve őket. Minden egyes vádpontra kitér, amit Benzino-ék "Eminem: Cleaning Out White America's Closet" főcím sztorija Eminem ellen felhozott. Így többek között beszél a vitatott dalszövegről, 50 Cent -tel és Dr. Dre-vel való közös üzleti kapcsolatáról, valamint arról, amit fehér rapperként ebben az egyébként fekete zenei műfajban tapasztalt az elmúlt évek során.


"Az egész ügyből a legrosszabb, ami lejöhet az embereknek, hogy én is ugyanolyan lökött voltam, mint a többi 16 éves srác. Az, hogy megteszed és kimondasz hülyeségeket, még nem jelenti, hogy komolyan is gondolod mindazt. Aztán mégis megteszed és nem gondolsz rá ... ez együtt jár egy ember fejlődésével, a felnőtté válással, míg meg nem találod önmagad." - nyilatkozta az XXL-nek Eminem.

Az "XXL" magazin márciusi száma február 3-án kerül az újságárusokhoz. Vélhetően ezzel sem zárul le a rapper-háború!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.