Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eminem a rajongók figyelmében

2008.01.06

A Dre-vel kapcsolatos írományt aki olvasta annak nem mondok újat misszerint Eminem új albuma biztosan úton van!!!! Korábban teljes mértékben tagadták misszerint új anyagon dolgozzik eminem, 50 Cent nyilatkozott nem is olyan rég :"Jön az új albuma!Ő nem mondja el az embereknek, de készíti az új zenéit.Én már hallottam néhány számot és mondhatom nagyon jók(hot)Ő nem fogja elmondani senkinek ,hogy új albumon dolgozzik ,de Én elmondom Nektek ,Jön az új anyag!És amikor Ő ezt befejezzi tudom ,hogy ez lesz a kedvenc albumom ,miután kijön"
A talágotások véget is értek és Fifty szavai is hitelesnek bizonyultak korábban.
A "King Mathers" címet viselő albumon lázasan dolgozzik többek között Dre-vel akivel nagyon jó barátok és mindenben segítik egymást.Eminem egy a Hot 97-en adott interjúban álurta el azt misszerint folyamatosan dolgozzik keményen saját szóló anyagán és a Shady Records-hoz tartozó tagok anyagán is.
Eminem: "Mindig dolgozzom ,folyamatosan a stúdióban vagyok. A Kiadó energiája és egyéb dolgok miatt most jól érzem magam.Nem is olyan rég még nem akartam visszamenni a stúdióba......keresztül mentem néhány magánügyi válságon,és ezeket a személyes dolgokat fogom most majd kiadni magamból a soron következő albumomon keresztül és ez jó érzéssel tölt el."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.