Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dr Dre utcsó albuma

2008.03.02
Készül Dr. Dre utolsó albuma
 
  Becsületére legyen mondva: felismerte, hogy negyvenen túl már tényleg vérciki ganxsta-rappert játszani. 2008-ban még kiad egy utolsó albumot a kilencvenes évek legmeghatározóbb hip-hop csillaga, aki fénykorában nem szégyellt Fuck The Police címmel dalt írni…
 

Dr. Dre a hétvégén a Los Angeles Times-nak mesélt arról, hogy belevágott élete utolsó lemezének elkészítésébe. A korong 2008-ban kerül majd a boltokba Detox címmel, a pontos megjelenés dátuma egyelőre még ismeretlen.

„Azt gondolom, ideje továbblépnem. A hip-hop már a fiatalok játéka, én pedig megöregedtem” – vallotta be André Rommel Young.

A rapper ott volt a botrányos MTV Video Music Awards-on Vegasban, de állítása szerint mostantól jóideig nem akar nyilvános fellépéseket vállalni. A következő két hónapban Eminem új lemezén fog dolgozni, aztán elkészíti a Detoxot, és onnantól már csak a családjának szeretne élni.

Dr. Dre óriási hatással volt az amerikai hip-hop kultúrára. Az ő keze alatt bontogatta szárnyait 2Pac, Eminem, Snoop Dogg és Kanye West, több ismert kiadó és produceri iroda elindítása kötődik a nevéhez. Legelső, 1988-as Straight Outta' Compton című albuma rögtön kétmillió példányban kelt el és óriási siker lett – annak ellenére, hogy az egyik track a Fuck The Police címet viselte…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.