Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dmx összeesett

2008.01.06

Néhány napja olyan pletykák terjedtek el misszerint DMX összesett lemez felvétel közben New York-ban, azonban amint sajtó felelőse elmondta minden hamis amely ez ügyben a New York-i Daily News-ban jelent meg "Kiszámithatatlanul viselkedett és talán idegösszeomlást kapott miközben felvette az albumát"
Ilyen és ehhez hasonló szalagcímekkel találkozhattunk egészen tegnapig amikor is új labeljének a menedszere a Bodog Music-tól cáfolt minden híresztelést "Határozottan hamis minden ez ügyben 100%-ig"
Az is kiderült misszerint Dmx nem is tartózkodott a kérdéses időpontban a Sony stúdiójában, és egyébként is egy másik héten fogja X rögzíteni legújabb anyagát.
Scott Mason X menedszere azt is elmondta, hogy amint hallotta a pletykákat egyből hívta Dmx-et és megbizonyosodott arról misszerint a rapsztár Arizonában van, ahol a családjával tölti a karácsonyt.
Új albumát amely a "Walk with Me Now and You'll Fly with Me Later" címet kapta 2008 első felében tervezi kiadni és a felvételeket már Miami-ban el is kezdte korábban és az állitólagos idegösszeomlásáról is innen kerültek ki képek illetve felvételek korábban!
Közreműködnek majd: 50 Cent, Bone Thugs-N-Harmony, Eve, Mary J. Blige, The Game, Nas és Swizz Beatz, produceri vonalón pedig szintén nagy nevek lesznek, Swizz Beatz, Scott Storch, J. R. Rotem, The Alchemist.

Érdekesség, hogy a Bodog Music ahová most szerződött Dmx az többek között a Wu-Tang otthona is egyben , hiszen európai terjesztésüket Ők végzik visszatérő lemezük az "8 Digrams" révén

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.