Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Busta Rhymes Életrajza

2008.03.01
 


A legtöbb rapban levő egyéni személyiség és a legfelismerhetőbb kézbesítése tulajdonosa, egy akadozó, ragga-hihetetlen bonyolultságot keltett stílusban, leleményesség, és humor, Busta Rhymes 1990-ben alakította a New School vezetőit és a csoporttal kibocsátott két albumot mielőtt kitört, egy 1996 szólósikerhajadon, Woo-Hah!! Bevitt titeket mind csekkbe.

Született East Flatbushban, Brooklyn, 1972-ben jamaicai örökség (egy határozott befolyás a kopogó stílusára), Busta 1983-ban elköltözött Long Islandbe és az Uniondale High Schoolnál összetalálkozott MCs
Charlie Brownnal, Dinco D., és Cut Monitor Milóval. Ihletett társ által Long Islanders Public Enemy és Eric B Rakim, a négyes, a New School vezetőiként egyesültek és Elektra Records joggal írtak alá egy alkut a kapuból, amikor Busta csak 17 éves volt. Nagyon tisztelt a hip-hop földalattiban az Afrocentric filozófiájukért és kemény kopogó stílusaikért a New School vezetői debütáltak 1991-ben Future Withouttal egy Past... de még csak egyet bocsátott ki album, 1993 T.I.M.E-je., azelőtt törő fent a következő év.

Kint egyedül először Busta felkért néhány barátot miközben megjelent
A Tribe Called Quest Scenarióján, Craig Mack Flavájának a hihetetlen remixén, Ya Earben, (szintén jellemező Notorious B.I.G. és LL Cool J)olyan jól, mint a Boyz II Mennel rendelkező másik projektek Mary J Blige, és TLC. Szintén megjelent az 1995 John Singleton film Higher Learning és keresett egy Elektra Busta első albumával való szólómegállapodást, The Coming, bizonyított egy hatalmas ütést; az egyetlen Woo-Hah!! Kapott You All Checkben ütötte a Top Tent és arany-rekord-területbe tolta az albumot. A második albuma, mikor Disaster Strikes, akit számnál mutattak be, három 1997 szeptemberében. Extinction Level Event egy évvel később következett, és mid-2000, Busta kibocsátotta Anarchyt amíg megjelent a filmvásznon, egy újra csinál a blaxploitation* klasszikus Shaft. 2002 It Aia nem Safe No More és 2006 következménye-kibocsátott The Big Bang következett. Amíg lelőtt egy videót az utóbbi album Touch Itjének egy remixéért, Busta testőrét halálba lőtték le. John Bush, minden zenei vezető.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

OKé

(Ákos, 2008.07.31 12:50)

OKé de miért is???

velemeny

(nem, 2008.07.29 00:50)

ez egy szar.