Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


50cent szextanácsai

2008.01.05

A rapper nagyon örül az új angol rendeletnek, minek értelmében napi 24 órában legális az alkoholfogyasztás, szerinte ugyanis az alkohol és a nők fontos tényezői az életnek, és így mindkettőhöz könnyebb hozzájutni.

 

Az alkohol segít az embereknek feloldani gátlásaikat, és bátrabban ugranak bele a szexuális kalandokba, mint egyébként - nyilatkozta a Loaded magazinnak. Szerinte az embereknek joguk van a nap bármely pillanatában alkoholt fogyasztani, és sokatmondóan azt is hozzátette, neki is voltak már boldog pillanatai tizenegy óra után.

Reményei szerint az eddigi korlátozás feloldásának egyenes következményei lesznek az édeshármasok és a csoportos szexorgiák, a nőket ugyanis  tapasztalatai alapján ittasan a legkönnyebb rávenni, hogy belemenjenek az efféle mókákba.

Persze gyorsan azt is hozzátette, ő mindig figyel a védekezésre, és mindenki másnak is ezt javasolja. Fontos a biztonság, mivel amint egyre több alkohol fogy, úgy nőhet a születendő babák száma is. Angliában egyébként egyre nyilvánvalóbb probléma a fiatalok szexuális tájékozatlansága és a tiniterhességek magas száma

50 Cent óvszergyáros lesz (18+)

50 Cent kiáll a biztonságos szex mellett, és saját óvszermárka forgalmazásába kezd.

 

A New York Post értesülései szerint az új vállalkozás bevételének egy részét jótékonysági célokra fordítják majd, különböző AIDS szervezeteknek juttatva az öszegeket.

Nem ez az első alkalom azonban, hogy a rapper szexuális nevelőként nyilazkozik meg, nemrégiben a csoportos szexorgiák feletti örömködésben tért ki a védekezés fontosságára.

Itthon is megtörtént már, hogy ismert ember fordult a fogamzásgátlás felé, az elmúlt évben Győzike dobta piacra saját óvszermárkáját, bár jótékonysági felajánlások ez esetben nem ismertek.

 

A mappában található képek előnézete 50 cent

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.