Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2pac csajai

2008.01.05
Keisha Morris
   

Tupac testőre, Frank Alexander elbeszélésében
(Ha többet szeretnél tudni Pac barátnőiről, olvasd el Frank könyvét, a "Got Your Back"-et)

Felesége", Keisha Morris


Mikor nincs semmid és csak egy kibaszott utcagyerek vagy, ha el vagy zárva a külvilágtól, az első dolog amit teszel, ha kiszabaulsz a börtönből, hogy kérkedsz vele?
Ha előadóművész lennél, mint Rick James, James Brown vagy Tupac, úgy gondolod, hogy a sitten eltöltött idővel dicsekednél? Nem, ez nincs így. Az ok, amiért ők el akarják felejteni ezt a szarságot, a karrierjük. Van valamijük, ami azzá tette őket, akik voltak. Nem a rabság adott nekik személyiséget. Nekik már volt egy.

Nem beszélnek erről. Bárki, aki volt már sitten, tudja, min mentek keresztül. Tehát Pac sosem emlegette ezeket az időket. Kivéve egy napot, mikor a lakókocsijában beszélgettünk, valahogy előjött az a téma, hogy háromszor nősültem meg.

"A francba, Pac!" - mondtam. "Te sosem voltál nős." ... "De,voltam." - válaszolta.

"Igen?"
"Igen. Az egyik barátnőmet vettem el. Nagyon jófej volt, a börtönben házasodtunk össze, így le tudtunk feküdni egymással. Volt ez a házassági anyakönyvi kivonatunk, ezért jöhetett házastársi látogatásra hozzám.
Ezért lettem dühös, mikor hallottam azokat a szerencsétleneket arról beszélni, hogy hogyan kúrtak seggbe a sitten" - mondta."Senki sem vehette el a férfiasságomat...".

A házasság véget ért ahogy Pac kiszabadult a börtönből, de továbbra is gondoskodott volt feleségéről

Kidada Jones
   

Quincy Jones lánya

Tupac és Kidada Jones kapcsolata Frank Alexander (2pac testőre) elbeszélésében

Többször mikor Pac-tól elváltam, miután hazavittem vagy csak nála voltam és leléptem Kidada Jones sétált be, mihelyst én kisétáltam. A legelső alkalommal egy liftben találkoztunk. Kinyílt az ajtó és én épp azon voltam, hogy beszálljak, amikor ő kilépett a liftből. Fogalmam sem volt hogy kicsoda ő de így üdvözöltem: Hello, hogy vagy?

Elsétált mellettem. Én csak szimplán udvarias voltam, csak simán köszöntöttem őt. Viszont ő úgy csinált, mintha láthatatlan lennék, és egyenesen az ajtó felé sétált. Én nem vagyok olyan ember, akit könnyű átejteni, szóval rögtön gondoltam, hogy ez szándékos volt. Beszálltam a liftbe, és haladtam lefelé, de ez az eset megragadt bennem. A bunkósságnak ezen mértékét nem sokáig tudom elviselni.

A legközelebb, amikor megláttam, megkérdeztem Pac-ot: ”Ki ez?” Erre ő: ”Oh, ez Kidada.” Erre én: ”Ki az a Kidada?”

Erre ő: ”Quincy Jones lánya.”

”Hát elég bunkó.”- mondtam neki csak így szimplán, mindig elmondtam neki, amit gondolok.

Beszéltem Yaasminnal (Ő Tupac anyukájának az egyik közeli barátja, aki úgy bánik Pac-al mintha a nagynénje lenne és egy vállalkozása van) Kidada-ról, de Yaasmin nagyon diplomatikus választ adott. Ezt mondta: ”Ő csak más mint mi, Frank. Nehéz időket élünk.”

Mindazonáltal Pac-nak meg volt az oka, hogy ezzel a csajjal lógjon. Nagyon jól tudta, hogy Kidada Jones a lánya az egyik legmegalapozottabb háttérrel rendelkező fekete férfinek a szórakoztató iparban. Őszintén tisztelte Quincy-t.

Emlékszem, amikor egynap ismét csak a munkába sétáltam (ebben az időben az utolsó belövést forgattuk), Pac mutatott nekem egy kazetta gyűjteményt, amiről azt mondta, hogy Quincy Jones-hoz tartozott. Tupac mesélte, hogy az előző éjszaka Quincy-vel és Kidada-val vacsorázott és Quincy adta kölcsön neki ezt a gyűjteményt. A gyűjtemény Quincy egész produceri munkáját tartalmazza. Egy nagy öreg hátitáskába pakolta a kazikat, név, év és kategóriánként csoportosítva.

Meg is kérdeztem tőle rögtön, hogy mi az? ”Ez Quincy-é. Itt az idő hogy összejöjjek vele és csináljunk valamit.” Rögtön rákérdeztem hogy pontosan mire gondol. ”Filmek, zenék. Quincy megteremt nekem egy-két dolgot.” ”Komoly?” - kérdeztem, de tudtam hogy az.

”Hé ember, te őrült vagy…” - mondtam azonnal.

”Kidada még fiatal és én fogom irányítani.” Erre nem igazán tudtam mit mondani, csak bólogattam.

De Kidada nem csak ekkor került szóba. Amikor Olaszországban voltunk Michael Moore kérdezte tőlem: ”Frank, szerinted Pac mit lát Kidada-ban?”
”Őszintén: fogalmam sincs.” - válaszoltam.

Kidadat ismerned kell ahhoz, hogy megértsd mért őt választotta. Pac sok gyönyörű, elegáns és klassz nővel volt már. Ő nem csak olyan nőkkel kavart, akik simán szépek voltak – volt pár különleges nő az életében. Ebbe a kategóriába sorolnám Sallit is.

Kidadanak nem volt sok nyilvánvalóan jó tulajdonsága. Csak 19-20 éves volt, rövid hajú. Carlanak egy barátnőjének panaszkodott állandóan a hajáról. Carla a Vibe magazinnak dolgozott, és az egyik turnén csatlakozott hozzánk.

Amikor a Versace divatbemutató felé tartottunk, újból elkezdett keseregni a haja miatt. Tupac ezt mondta neki: „Mért nem vágatod le az egészet? Akkor legalább nem lenne vele több baj, nem kéne állandóan róla panaszkodnod, nekem meg nem kellene azt hallgatnom”

Nem tudom Kidada vajon tudta-e, hogy Pac eközben más nőkkel is kavar. Mások tudták, például Carla is.

Tupac halála utána Kidada azt mondta az embereknek, hogy eljegyezték egymást. Pac soha nem mondta nekem, hogy meg fog házasodni, vagy egyáltálán, hogy felmerült benne a házasság gondolata, esetleg hogy eljegyezte Kidada-t. Csak két ember tudhatja biztosan: Kidada és Pac.

Akárhogyan is nézem, Kidada után rossz íz maradt a szánkban. Igazán rosszul kezelt minket. Biztos vagyok benne, hogy ha az ember gazdagon nő fel az mindenképpen kihat az életére. Viszont én azt hiszem ez nem mentség arra, hogy bunkó is legyen.

Arnelle Simpson
   

O.J. lánya

Tupac és Arnelle Simspon kapcsolata Frank Alexander (2pac testőre) elbeszélésében

Éppen a helyettesem volt szolgálaton ezen a bizonyos keddi napon. Ebben az időben 2pac a Peninsula hotelben tartózkodott, a Beverly Hills-ben. Mihelyt leparkoltam a kocsival Tupac hangját hallottam: "Big Frank! Mizu?"-kérdezte.

Üdvözöltük egymást majd felajánlotta, hogy menjünk a szobába kicsit pihenni. Rögtön elfogadtam az ajánlatát.
Amikor megfordultam, hogy szemügyre vegyem azt aki vele volt, a francba is, nagyon ismerősnek találtam a csajt. De nem tudtam hova tenni az arcát.

Kevin sétált oda hozzám és ezt kérdezte: "Tod hogy ki ez ugye?" Ránéztem és beismertem, hogy fogalmam sincs.
"Arnelle Simpson"-jött a válasz.

Egy filmet jöttünk megnézni, azután mind elhagytuk a helységet. (Arnelle, aki egyébként egy video stylist a filmiparban mesélt valahol arról, hogy milyen jól töltötték el azt az estét Tupac-kal.)

Mihelyst lezuhanyoztam, benéztem a szobámba és láttam, hogy Pac még mindig nincs ott. Kíváncsi voltam arra, hogy vajon merre mászkálhat, szal leszóltam Kendrickért, az egyik alkalmazottjáért és megkérdeztem töle, hogy tud-e valamit.

"Még mindig Arnelle-el van"-válaszolta. Megérdeklődtem, hogy járt-e azóta a szobájában, vagy hallatszott-e valami onnan.
"Nem hiszem" -mondta.

Az idö múlt, de semmi sem történt.
Visszamentem a szobámba és egyedül pihentem az est hátralevő részében.

A következö reggel Pac hívott: "Készen vagyunk, induljunk"-mondta.

Lorival, a feleségemmel lementünk az előcsarnoknba. Ő egész végig velem volt, amíg én a Peninsula Hotelben dolgoztam. Lori körbenézett és megpillantotta Arnelle Simpson-t.

Végigmentünk az apartmanok mellett, ahol az egész Outlawz volt elszállásolva, majd megálltunk a parkolóban éppen Arnelle 900-as SAAB kocsija közelében, hogy miért pont ott, azt nem tudom.

Miután Arnelle lelépett visszamentem az Outlawz szobájába. Itt Pac elkezdett hencegni nekik, majd mindannyian rágyújtottak, és amíg dohányoztak hallgatták Pac meséjét Arnelle-ről.

Nagyon izgatott volt. Fel-alá járkált a szobabában. "Arnelle Simpson. Los Angeles legrosszabb k-u-r-v-á-j-a. A legszebb csaj!!! !"

Izgatott volt és büszke, amint mesélt közben végig fel-alá járkált. Ahogy visszagondolok erre a pillanatra, emlékszem az izgatottságára és arra, hogy megszületett a fejében egy új videó ötlete. Ez a videó Snoop Murder Was The Case c. videójára hasonlított volna, és minden Outlawz tagnak lett volna benne valami kis szerepe.

Nagyon fáj mikor visszagondolok erre az időre és látom ezt az izgatott, tervekben gazdag testvért, és amikor eszembe jutnak az álmai, amiket soha nem tudott megvalósítani.

Adina Howard
   

R&B énekes

Tupac és Adina Howard kapcsolata Frank Alexander(2pac testőre) elbeszélésében 

Egyszer,amikor Leslie szolgálatban volt belibbent elénk egy csaj. "Tod ki volt ez, nem?"-kérdi. "Nem, ki volt?"-mondtam.
"Ő Adina Howard, csak levágatta a haját."

Tényleg rövid, szőke haja volt abban az időben és nem ismertem fel. A házhoz sétált én meg követtem. Egyenesen be. "Ó, Pac, én nem tudtam h van társaságod"-hazudtam. Tupac bemutatott minket egymásnak és leléptem, ez volt minden.

Soha nem említette többet a csajt így nem tudom milyen kapcsolat volt kettejük között. De jól ismerve Pac-ot, nem lennék meglepve ha párszor jól elszórakoztatták volna egymást...

Faith Evans
   

Notorious B.I.G. felesége

Tupac és Faith Evans "kapcsolata" Frank Alexander elbeszélésében

Mialatt 2pac a börtönbüntetését töltötte, az egyik ígérete az volt, hogy ha kijön,lefekszik Faith Evans-szel,Notorious B.I.G. feleségével. "Az első dolgom az volt,miután kijöttem, hogy lefeküdtem Faith Evans-szel. És minden kurvával, akivel azt mondom h lefeküdtem azzal lefeküdtem."

Jada Pinkett
   

Gyermekkori barátnő

Jada Pinkett és Tupac tiniként közeli barátok voltak, és együtt nőttek fel Baltimore-ban.

Készítetettek együtt egy videot, amiben miközben Jada táncol, Tupac rappel. Ez a video 1986-ban készült, Pac ekkor 15 éves volt. Itt meg is nézhetsz egy részletet belőle:
Tupac és Jada közös videoja

Tupac írt egy verset Jada-ról/hoz amit ért. szerűen a Versek menüpont Jada című versnél olvashatsz el.

Salli Richardson
   

Színésznő

Tupac és Salli Richardson kapcsolata Frank Alexander (2pac testőre) elbeszélésében


Vonda meghívott minket egy partyra, ahová Salli is eljött. Itt találkozott vele 2pac először. Bemutattam őket egymásnak és rögtön láttam Pac-on, hogy szeretne egyedül maradni Salli-vel. Így elsétáltam a lakókocsihoz és kiáltottam –’Hé Vonda, dumáljunk már, unatkozom itt kint!’ Az időzítés tökéletes volt. Tupac és Salli éppen közeledtek. Pac szemében huncutság csillant.

Ez mind 11 óra körül történt de Salli nem hagyta el a lakókocsit kb. 5 óráig. Tehát ”vmit” télleg csináltak együtt.

Miután Salli elment, visszasétáltam a lakókocsihoz. Pac itt volt bent. Fel-le ugrált, kezét az arcára téve. Közben ezt mondta:-’ ”Nigga” Elhiszed ezt? A legszebb kiba***tt színésznő itt volt.(…)

-’Pac ő egy olyan fajta nő aki veled akar majd járni, nem csak vki akivel lefeküdhetsz!’
-’Ő egy olyan csaj, akit karon kell fognod, és díjkiosztó gálákra kell vinned.’-folytattam.
Ennek ellenére, Sallivel sokszor lehetett látni, ezentúl...

Kevin Hackie-vel fogadást kötöttünk-’Ez csak egy pár éjszakás nő. Max. egy hónapig ha együtt lesznek,’-mondta Kevin. Belementem a fogadásba. Ismerve Pac-ot, Kevin becslése az az 1 hónap túl sok.

Egyszer véletlen benyitottam a lakókocsiba és megláttam amint Salli 2pac-on fekszik. Nem volt rajta felső.

Vonda mesélt nekem Salli-ről. -’Úgy gondolom hogy az előző barátja túl gyengéd volt, egy gengsztert, egy kemény niggert akart. Azt hiszem, hogy ő és 2pac nagyon jól kijönnek majd.'

Egyszer Pac vett egy szívalakú, gyémánt medaliont, Sallinek, ami kb. $15.000-ba került. De Tupac-ot nem érdekelte az ár.
A lakókocsiban adta át a medaliont. Én kint álltam. Amikor Salli kijött a lakókocsiból, már az ékszert viselte és csak úgy sugárzott a boldogságtól, majd rám kacsintott.

Aztán, amilyen hiretelen elkezdődött, olyan gyorsan vége is lett a kapcsolatuknak. Ezek után elterjedt egy olyan hír is, miszerint Tupac feleségül akarta venni Sallit. De ebből valószínű, hogy semmi sem igaz.

Madonna
   

Énekesnő

Tupac és Madonna kapcsolata Frank Alexander (2pac testőre) elbeszélésében


Amikor az Utolsó belövésen dolgoztunk, nagyon sok szabadidőnk volt, mert a forgatás közel 8 hétig tartott. Érdekes h egy mozifilm készítéséről az emberek mindig azt gondolják, hogy az egész csupa izgalom és akció, de sokszor csak vársz, hogy mikor jön a te jeleneted, és mikor szólítanak a kamerák elé.

8 hét alatt a forgatáson igen közel kerültünk egymáshoz.(…)És az időnk nagyrészét beszélgetéssel töltöttük.

Az egyik ilyen unalmas forgatáson épp egy talk show-t néztünk, amiben Carlos Leon és a terhes Madonna sétált egy New York-i épület felé. C. Leon volt az apja Madonna születendő gyerekének Lourdes-nek. Pac épp egy dohányt csavart, belélegezte a füstöt, és azt mondta: ’Tudtad h valaha voltam vele?’

Erre én: ’Hát igen persze. Na ne szórakozz má’ velem!’-azt hittem át akar b***ni.

’ ”Nigga”, én komolyan mondom, h voltam vele.’- mondja és én kezdtem elhinni neki-’ hagy mondjak el neked vmit, amikor egy szajháról mesélek, az teljesen igaz.’

’Jól van. De mi volt akkor közted és Madonna között?’-kérdem én.
’Semmi’-mondja Pac

’Aztán ismerted is őt?’-kérdem én.

’Haver’-mondja-’Valaha eltöltöttem egy kis időt Madonnával New York-ban.’
Ez volt a beszélgetésünk vége.
Ő nem említette többször, én meg nem látok rá okot h az higgyem h hazudik.

 

A mappában található képek előnézete 2pac

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

erik.97@citromail.hu

(sotyi, 2008.08.26 17:02)

hát ez csúcs hogy van olyan akit ismersz és ő beszélt paccal de az nem hogy, már nem beszélhetsz:(:(:(:(:(
picsába

Hát nem teljesen

(Szerkesztő, 2008.08.15 21:47)

Egyik rokonom haverja beszélt vele és ennek nagy részét ő írta én csak bele írtam ezt azt!!Kár h már soha nem beszélhetek paccal!!:(

erik.97@citromail.hu

(Sotyi, 2008.08.12 14:40)

Te télleg beszéltél a 2 pac-el?